Willie’s Oldies Singleshop

De ingang van de winkel!

Dit winkeltje is een idee nadat ik een paar van die boxjes van Ikea over had!

Mijn man spaart singeltjes en is helemaal weg hiervan. Ik heb dit winkeltje  voor hem gemaakt in 2007 voor kerst. Het was een complete verrassing! Wat hebben we hard gewerkt ik en mijn dochters want eerlijk is eerlijk die hebben  ook geholpen. We hebben samen zo’n 250 singeltjes zitten knippen en schilderen en  voorzien van originele hoesjes. We hebben wat afgeknipt en geplakt!

Mijn schoonzoon was belast om de man des huizes beneden bij de sport te houden! Daarbij heb ik alle meubeltjes die erin staan zelf gemaakt ook de jukebox waar ik nu nog  steeds erg trots op ben! Het was een erg leuk project om te doen en al was het veel werk  ik heb er nog steeds plezier van als mensen het zien en het helemaal geweldig vinden! 

Gemaakt van het hout van sigarenkistjes en voorzien van hele kleine singeltjes!

 

Hiernaast zie je de jukebox die ik gemaakt heb van de plankjes van sigarenkistjes! Hij is ook gevuld met kleine singeltjes en het lijkt zelfs of er een lichtsnoertje langs loopt! Ik ben er erg trots op dat hij zo goed gelukt is!

  

 

 

 

 

Hieronder kun je nog meer foto’s zien van het singelwinkeltje! Als je erop klikt, krijg je de foto wat groter te zien!

Als je vragen hebt, mail me dan, je krijgt altijd antwoord.

 

 

Comments are closed.