Victoria’s Home

Dit is hij dan!  

IMG_5154IMG_5189

Mijn eerste echte grote project waar ik in december 2006 aan ben
begonnen! Ik ben uitgegaan van een bestaande  bouwtekening en heb daar zelf wat wijzigingen in aangebracht.  

Zoals al gezegd ben ik met de bouw van dit huis begonnen in 2006, het was niets meer als een stapel planken en een tekening, waarvan ik het een en ander aan wilde veranderen. Mensen die mij goed kennen weten dat als ik iets in mijn hoofd heb, ik dit ook echt probeer door te voeren en net zolang doorga tot het zo is geworden zoals ik in gedachten had!

Dus dat heb ik gedaan. Zo is er een balkon bij de slaapkamer aan de linkerzijkant bijgekomen met een erker eronder voor de woonkamer, er is een luxe bakkerij aangebouwd aan de rechterkant, waardoor er een leuk dakterras ontstond waar je vanuit de bibliotheek oploopt met een echte vijver, er is een schattige kinderkamer, een mooie badkamer en een keuken waarin heel hard gewerkt word! Naast de was en strijkkamer op zolder is er ook een ruimte met een bedstee waar zo nu en dan de nanny slaapt van de kleine!

Ook aan de rust is gedacht, er is immers een luxe slaapkamer waar de eigenaresse heerlijk kan ontspannen en uitrusten na een dag hard werken in de winkel van de bakkerij! Dit allemaal en nog veel meer valt er te zien!

Ga maar eens op ontdekkingsreis en bewonder en verbaas je! Heb je vragen of wil je me gewoon laten weten hoe je het vond? Ik vind het leuk om reacties te krijgen, dus mail me! Je krijgt altijd een reactie terug!

 

terug naar Home

 

Comments are closed.