Bakkerij

 

Victoria’s Bakery

 

Het idee van de bakkerij is eigenlijk ontstaan omdat ik de taartjes  De bakkerij zoals hij nu is, er moeten nog heel wat dingen komen om het nog wat echter te laten lijken.
en de broodjes zo schattig vond. Eerst wilde ik een soort van  tearoom maken op het dakterras maar dat heb ik toch maar niet gedaan. De gevel is gemaakt van schuurpapier, waar ik allemaal kleine steentjes uitgeknipt heb, en met tegellijm die ik op kleur gebracht heb met acrylverf zodat het op een voeg ging lijken heb ik de steentjes er een voor een op geplakt. Daarna de bovenkant van de gevel gewoon met witte tegellijm ingesmeerd en laten drogen. Als je de foto’s wilt zien van hoe dat ik hem gemaakt heb, klik dan hier!

 

 

 

CIMG1999Op 18 maart 2011 was het dan eindelijk bijna zover!  De bakkerij begint nu echt vorm te krijgen en ik kon het niet laten om nadat ik vandaag nieuwe meubeltjes had gekocht voor de bakkerij ze meteen  erin te zetten en alvast wat aan te kleden met de taartjes die ik zelf gemaakt heb!  Zo krijg je een idee van hoe het gaat worden! 

 

Daarna weer leeg gehaald want het was nog niet klaar en het moest immers ook nog verhuizen.

 

 

Op 15 januari 2013 was het eindelijk zover dat het poppenhuis en dus ook de bakkerij naar beneden mocht verhuizen, hij staat nu te pronken op een speciaal voor hem gemaakte tafel! Tuurlijk is nog niet alles klaar maar dat gaat nog wel gebeuren!  Hieronder zie je de bakkerij al een heel eind klaar met inrichten!

IMG_5243IMG_5249
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het vrouwtje wat zat te genieten van een kopje thee kwam op sollicitatiegesprek en is inmiddels aangenomen als verkoopster in de bakkerijwinkel!

20140903_13314120140903_133126

 

 

 

 

 

Er moet nog een kast komen voor het brood en nog wat plankjes met mooie taartjes. Ook de naam moet nog op de ramen geschilderd worden, en er komt ook nog een uithangbord buiten aan de deur.

 

Als je wilt zien wat voor taartjes ik allemaal gemaakt heb kun je hier naar de foto’s of klik bovenin bij de bakkerij op Allerlei lekkers!

 

Terug naar Victoria’s Home

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.